Smartphones

Smartphones
Je onmisbare partner in het dagelijks leven

Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze zijn onze persoonlijke assistent, onze camera, onze agenda, onze navigatie, ons sociaal leven en nog zoveel meer. Een nieuwe telefoon kopen is op zich heel leuk en soms zelfs noodzakelijk, maar om tot de juiste keuze te komen is er wel wat uitzoekwerk nodig. Er is immers volop keuze. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuw toestel, zodat deze goed aansluit bij jouw wensen? Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de telefoon die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Jouw keuze, Onze expertise
Wij begeleiden je stap voor stap bij het kiezen van de ideale telefoon. Of je nu op zoek bent naar een toestel met de beste camera, de langste batterijduur, of gewoon een gebruiksvriendelijke interface, wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met je keuze. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte match te vinden.

Instellen en dagelijks gebruik
Na aankoop houdt onze service niet op. Wij helpen je met het instellen van je nieuwe telefoon en de installatie van je apps, zodat je direct aan de slag kunt. We kunnen ervoor zorgen dat je met je telefoon perfect samenwerkt met jouw PC of andere apparaten. We zorgen ervoor dat je je e-mail kunt lezen op je telefoon en helpen je bij het instellen van je cloud-omgeving en back-up, zodat jouw belangrijke bestanden en foto’s veilig in de cloud worden opgeslagen. Natuurlijk wil je met je telefoon op een veilige manier van het internetgebruik maken. We zorgen ervoor dat je telefoon zo is ingesteld dat je veilig online kunt shoppen en je bankzaken kunt regelen. Zelfs betalen met je telefoon wordt de gewoonste zaak van de wereld.

Wederverkoper van Samsung
Wij zijn een trotse wederverkoper van Samsung en staan in direct contact met de importeur van de toestellen. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een marktconforme aankoopprijs maar kunnen we je ook helpen bij technische problemen met de bij ons aangeschafte toestellen. Heb je vragen of ervaar je problemen met je Samsung smartphone? Dankzij onze directe lijn met de importeur kunnen wij snel en efficiënt ondersteuning bieden.

Hulp bij problemen, ook als je je smartphone niet bij ons hebt gekocht
Ook al heb je je toestel niet bij ons gekocht, je kunt altijd bij ons terecht voor hulp. Loop je tegen problemen aan met je telefoon? Wij helpen je graag, ongeacht waar je je toestel hebt aangeschaft. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je altijd optimaal gebruik kunt maken van je smartphone.

Ervaar onze service zelf
Bij ons koop je niet alleen een nieuwe telefoon, maar je krijgt ook de zekerheid van een gebruiksvriendelijke en veilige ervaring. Via online ondersteuning kunnen we je zelfs op afstand helpen. Hoe makkelijk is dat? Kom langs en ervaar zelf hoe eenvoudig het kan zijn!

 

Scroll naar boven