Camerabeveiliging

Met de huidige budgetvriendelijke en goed werkende camerasystemen is het in principe mogelijk om elk bedrijf of woning te voorzien van een deugdelijk en betaalbaar camerabeveiligingssysteem. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen?
De meest gangbare reden is natuurlijk om je bedrijf of huis veilig te houden. Bijna alle camerasystemen komen tegenwoordig met een bijbehorende app, waarmee je live kunt kijken wat er allemaal in en om je huis gebeurt. Zelfs als je op vakantie bent, kun je een oogje in het zeil houden. Maar dat hoef je niet per se te doen, want de camera’s zijn ook uitgerust met bewegingssensoren. Wanneer deze iets verdachts oppikken krijg je er meteen een melding van en kun je actie ondernemen wanneer nodig. Behalve dat je op deze manier inbrekers op heterdaad kunt betrappen hebben de camera’s ook een afschrikkende werking. Een aantal camera’s zijn voorzien van audio, zo kun je vanaf je werk de kinderen even begroeten wanneer deze terugkomen uit school. Een beveiligingscamera is ook erg handig om te kijken wie er aanbelt bij de voordeur alvorens je open doet. Ben je op dat moment niet thuis dan kun je toch deze persoon te woord staan.
Wij beschikken over een ruim assortiment binnen- en buitencamera’s voor zowel MKB als particulieren. Geen mogelijkheid om kabels te trekken? Ook WiFi camera’s behoren tot de mogelijkheid. Zo heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf of woning te monitoren op elk moment van de dag. Uiteraard kunnen alle beelden live bekeken worden op je smartphone, tablet of PC. Ook opname en terugkijken van de opgenomen beelden is mogelijk.

Scroll naar boven